Actie Mickey Star: Dansen met Mickey Mouse - Foto: (c) Disney

Dansen met Mickey

Actie Mickey Star: Dansen met Mickey Mouse - Foto: (c) Disney

Disneyland nodigt Franse kinderen tussen vijf en tien jaar uit een dansje te maken met Mickey Mouse, dat zal worden uitgezonden op de nationale televisiezender TF1.

Onder de naam Mickey Star is Disneyland Parijs een actie begonnen om het nieuwe themajaar La Fête Magique de Mickey (in het Engels: Mickey’s Magical Party) feestelijk in te luiden. Kinderen tussen vijf en tien jaar worden opgeroepen een dansvideo van één minuut in te sturen. Televisiepresentator Nikos Aliagas (foto) zal samen met Mickey, Donald Duck en Stitch de beste dansertjes uitzoeken. Beelden van die jurering zijn te zien op de speciale website, die van 8 tot 19 maart online is.

{googleads right}Dansfeest

Op 20 maart 2009 gaat Mickey persoonlijk op pad om de winnaartjes thuis te verrassen. Een dag later start een grote reclamecampagne op de Franse televisie om kijkers er aan te herinneren dat er op 28 maart een groot dansfeest wordt gehouden in Disneyland Parijs. Het feest wordt uitgezonden op zender TF1.

Optreden

De gelukkige dansers mogen in Disneyland Park optreden met Mickey, gadegeslagen door miljoenen Franse televisiekijkers. Ook kinderen uit andere Europese landen zullen zich al dansend aan het grote publiek mogen tonen. Hoe die dansertjes worden geselecteerd is op dit moment nog niet bekend.


© 2009 PARKPLANET – FOTO: DISNEY

Meest bezochte parkprofielen