Hotel Newport Bay Club vanuit de lucht

Disneyland in 3D

Hotel Newport Bay Club vanuit de lucht

Vanaf eind maart 2009 kun je driedimensionaal over en door Disneyland Paris vliegen.

Vanaf die dag zijn de twee pretparken van het vakantieparadijs bij Parijs te zien op Google Earth 3D.

{googleads right}Zweven

Als Peter Pan over het roze kasteel van Doornroosje zweven of als Dumbo door Main Street vliegen, het kan vanaf 28 maart 2009 op de nieuwe Disney-webpagina’s van Google Earth. Het Disneyland Park, de Walt Disney Studios en alle faciliteiten rondom de twee parken zoals de hotels en Disney Village zijn vanaf de grond en vanuit de lucht virtueel te bekijken.

Tienduizenden foto’s

Om het Disneyland-gebied digitaal te kunnen namaken op de computer zijn liefst 85.000 foto’s genomen. Op niet minder dan 2200 foto’s stonden details van het kasteel. In totaal maakten de ontwerpers van Disney en Google 1587 driedimensionale modellen van attracties, winkeltjes en restaurants in het resort.


© 2009 TEKST: PARKPLANET – FOTO:
ANGELINA

Meest bezochte parkprofielen