Shrek bij de stand van Movie Park Germany op de Vakantiebeurs - Foto: (c) 2009 Parkplanet

Movie Park zet VIP in

Shrek bij de stand van Movie Park Germany op de Vakantiebeurs - Foto: (c) 2009 Parkplanet

Movie Park Germany heeft zijn topmascotte meegebracht naar de Vakantiebeurs in Utrecht: niemand minder dan Shrek gaat op de foto met bezoekers.

Movie Park is het enige Europese pretpark dat uitpakt met een eigen stand.

{googleads right}Groene monster

Movie Park heeft een ruime stand op de grens van hal 8 en hal 9. De stand van het park wordt omringd door landen als Duitsland, Oostenrijk en Italië. Movie Park heeft regelmatig een VIP rondom zijn beursstand lopen: het vriendelijke groene monster Shrek. De Ogre heeft in het Duitse filmpark een eigen attractie: een 4D-film in het Roxy Theater. Het standnummer van Movie Park Germany is 9A.033.

Folders

Er zijn nog wel enkele Europese parken waarvan folders te krijgen zijn op de Vakantiebeurs, zoals Port Aventura en Terra Mítica (in de stand van Spanje, hal 7). Ook enkele parken in Centraal-Florida, zoals SeaWorld en Busch Gardens Africa, zijn vertegenwoordigd (in de stand van Florida, hal 1). De Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is geopend van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2009, van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 16 januari is de beurs tot 21.00 uur open.

© 2009 TEKST EN FOTO: PARKPLANET 

Meest bezochte parkprofielen