De sterrenauto van Monsters & Co. - Foto: Wyscan

Pronken met auto’s

De sterrenauto van Monsters & Co. - Foto: Wyscan

In Walt Disney Studios zullen de sterren van het beroemde filmhuis vanaf 4 april 2009 gaan pronken met hun eigen, uitbundig gethematiseerde auto’s.

De prachtige limousines worden dagelijks op drie verschillende plekken in het studiopark gepresenteerd. Het nieuwe evenement krijgt de titel Disney’s Stars ‘n’ Cars.

Fête Magique de Mickey

Zowel in Walt Disney Studios als in het Disneyland Park wordt van 4 april tot maart 2010 de tachtigste verjaardag van paradepaardje Mickey Mouse gevierd. Onder het motto La Fête Magique de Mickey (of Mickey’s Magical Party in het Engels) komt er in Disneyland een show op het plein voor het roze kasteel, krijgt Videopolis een nieuwe rock-‘n’-rollshow met Stitch in de hoofdrol en rijdt Minnies Party Train door Main Street. 

{googleads right}Showauto’s

Ook Walt Disney Studios heeft vanaf 4 april diverse festiviteiten op het programma staan om de verjaardag van Mickey te vieren. Eén daarvan is Stars ‘n’ Cars: diverse Disney-sterren rijden met een gethematiseerde limousine naar een plek in het studiopark, waar ze met gasten op de foto zullen gaan en handtekeningen uitdelen. De figuren uit Toy Story, Monsters & Co. en Mulan hebben allemaal een eigen showauto, net als Sneeuwwitje en de Disney-schurken. Hun limousines stoppen bij de stuntshow Moteurs, Action, op de Hollywood Boulevard voor het Hollywood Tower Hotel en naast de attractie Cars Race Rally.

Playhouse Disney – Live!

In de studio’s wordt ook een nieuwe attractie geopend, gebaseerd op het televisieprogramma Playhouse Disney. In Playhouse Disney – Live! organiseren de kinderen samen met de helden uit de kinderserie een onvergetelijk feest voor de jarige Minnie.


© 2009 PARKPLANET – FOTO:
WYSCAN

Meest bezochte parkprofielen