Frans Bauer met vrouw en kinderen in Disneyland Parijs - Foto: (c) Disney

BN’’ers ontwerpen Mickey-oren

Frans Bauer met vrouw en kinderen in Disneyland Parijs - Foto: (c) Disney

In het kader van Mickey’s Magische Jaar zullen meer dan 25 Bekende Nederlanders een paar oren ontwerpen voor Mickey of Minnie Mouse.

De oren zullen worden onthuld in Disneyland Paris, worden tentoongesteld in Amsterdam en daarna geveild. De opbrengst gaat naar de stichting Doe Een Wens.

{googleads right}Pimpen

Ruim 25 bekende landgenoten zullen een paar oren van Mickey of Minnie ‘pimpen’. Onder hen (ex-)topsporters als Edwin van der Sar, Esther Vergeer en Richard Krajicek en de muzikale talenten Gerard Joling, Frans Bauer (foto), René Froger en dj Tiësto. Ook lingerieontwerpster Marlies Dekkers, binnenhuisarchitect Jan des Bouvrie en de televisie- en radiosterren Wendy van Dijk, Robert ten Brink, Irene Moors, Tooske Ragas en Edwin Evers storten zich op de beroemde muizenoren.

Wensen

Alle creaties worden in het weekend van 27 tot en met 29 maart officieel onthuld in Disneyland Parijs tijdens de start van Mickey’s Magische Jaar. Na de onthulling komen de oren terug naar Nederland, waar iedereen ze vervolgens persoonlijk kan komen bewonderen op een bijzondere locatie in hartje Amsterdam. Aan het einde van het project worden alle creaties ingezet ten behoeve van Doe Een Wens, de stichting die wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte.


© 2009 PARKPLANET – FOTO: DISNEY

Meest bezochte parkprofielen