Een dolfijn brengt een liefdesboodschap over in Discovery Cove

Flipper als liefdesboodschapper

Een dolfijn brengt een liefdesboodschap over in Discovery Cove

De hele maand februari al brengen de dolfijnen in SeaWorld liefdeboodschappen en huwelijksaanzoeken over.

Een fotograaf legt het romantische moment vast.

{googleads right}Zwemsessie

In Discovery Cove, het exclusieve zwemparadijs van SeaWorld in Florida, kunnen verliefden hun liefdeswensen of huwelijksaanzoeken laten bezorgen door een dolfijn. In het park, waar per dag maar een beperkt aantal bezoekers wordt toegelaten, kunnen gasten zwemmen met dolfijnen, roggen en duizenden andere vissen. Tijdens een persoonlijke zwemsessie met een dolfijn kan de ene partner de andere verrassen met een liefdesboodschap die door het zeezoogdier wordt overgebracht.

Liefdespakketten

In de hele maand februari kunnen verliefden een keuze maken uit drie arrangementen. Bij het Honey Package legt een fotograaf het liefdevolle moment op de gevoelige plaats vast en krijgt het paar ook nog eens bonbons. Het Sweetheart Package krijgt het verliefde stel een eigen privécabana, een bos rode rozen en een fles Sekt. Top of the bill is het Romance Package, waarin de beide voorgaande pakketten gecombineerd worden. Bovendien krijgt het paar een dvd mee naar huis waarop hun dagje Discovery Cove is vastgelegd.

Tropisch park

De liefdespakketten kosten tussen 58 en 228 euro en moeten vooraf gereserveerd worden. De entreeprijs van Discovery Cove van 222 euro komt daar nog bij, maar daarvoor hebben de gasten wel een tropisch park tot hun beschikking, inclusief ontbijt, middageten, alle drankjes, snacks en fruit. Daarnaast mag men de twee weken volgend op het bezoek aan Discovery Cove gratis naar zeedierenpretpark SeaWorld of het nieuwe waterpark Aquatica.

© 2009 TEKST: PARKPLANET – FOTO: SEAWORLD

Meest bezochte parkprofielen