Een Efteling-foto op een verkeerde plaats in Weekblad Privé

Fotofoutje in Privé

Een Efteling-foto op een verkeerde plaats in Weekblad Privé

Maar liefst drie pagina’s reserveert Weekblad Privé deze week voor een Valentijnsactie met de Efteling.

Lezers van Nederlandse grootste roddelblad kunnen vier kaarten winnen voor het pretpark in Kaatsheuvel. Maar de vormgevers van het weekblad waren zo in de ban van de Efteling dat ze ook op een andere bladzijde in dezelfde editie een foto van het park plaatsten. Op een plek waar die foto helemaal niet thuishoort. Oeps, foutje…!

{googleads right}Snuffelneigingen

Midden op de pagina’s Showtime van Privé-journalist Jan Uriot staat een kiekje van het kasteel van Doornroosje en de slapende reus. Maar het bijbehorende nieuwtje gaat helemaal niet over de Efteling. Uriot maakt melding van de snuffelneigingen van Pieter Storms, die geregeld de persoonlijke mailtjes van zijn vrouw Nina leest en haar aktetas doorsnuffelt. Maar de begeleidende foto toont allesbehalve Pieter of Nina, maar een winters Eftelingtafereeltje. Een foutje van de afdeling lay-out, blijkt bij navraag. Journalist Jan Uriot kan er wel om lachen: “Nu denkt iedereen vast dat ik alleen maar sprookjes verkoop…”

Tweeduizend kaartjes

De foto van de reus was bedoeld voor de pagina’s volgend op de rubriek Showtime, die helemaal in het teken van de Efteling staan. Privé biedt namelijk samen met elektronicafabrikant Princess gratis kaartjes aan voor het pretpark. Op 29 maart 2009 – als het park nog niet open is voor reguliere bezoekers – mogen in totaal tweeduizend lezers van het gossipblad naar Kaatsheuvel komen. Kaarten voor die dag kunnen ze winnen door een simpele vraag op te lossen. 


© 12-02-2009 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen