De Scheve Schuit in Plopsa Indoor in Hasselt

Toch kans op Plopsa in Rotterdam

De Scheve Schuit in Plopsa Indoor in Hasselt

Er komt wellicht toch een Plopsa Indoor naast Ahoy in Rotterdam.

Eerdere berichten dat de plannen waren afgeblazen omdat door de kredietcrisis de financiering van het overdekte pretpark niet rond te krijgen was, wijst Studio 100 van de hand.

{googleads right}Geen contract

Studio 100, eigenaar van Plopsaland, liet al begin 2008 doorschemeren plannen te hebben om in Rotterdam een indoor pretpark te bouwen naar voorbeeld van het succesvolle Plopsa Indoor in Hasselt. De havenstad omarmde die plannen omdat het stadsbestuur van het Zuidplein, waaraan Ahoy gelegen is, een ‘vrijetijdsknooppunt’ wil maken.

Initiatief 

Plopsa-woordvoerder Filip Loos laat weten dat een indoor-vestiging in Rotterdam nog steeds tot de mogelijkheden behoort. “Wij ontkennen stellig dat de optie om een themapark in Rotterdam te bouwen voorgoed van de baan zou zijn. Momenteel wacht Plopsa op verder initiatief van de stad Rotterdam.” In de loop van dit jaar gaat de eerste Plopsa Indoor van Nederland open in het Drentse Coevorden.


© 2009 PARKPLANET – FOTO:
PLOPSALAND

Meest bezochte parkprofielen