Handtekeningen voor brekebenen

Brekebenen gratis naar musical

Handtekeningen voor brekebenen

Het theater van de Efteling nodigt pechvogels die tijdens de wintersport een breuk opliepen uit voor The Sound of Music.

Iedereen die op 18 maart nog in het gips zal zitten, maakt kans op twee gratis kaartjes voor de succesmusical over de zingende Familie Von Trapp uit Salzburg.

{googleads right}Break a leg

“De uitdrukking Break a leg betekent in de theaterwereld: veel geluk!”, vertelt Jeroen Zwartjes van Efteling Theaterproducties. “In dit geval letterlijk, want mensen die tijdens de wintersport een arm of been gebroken hebben, maken nu kans op een gratis bezoek aan The Sound of Music. Zoals bekend speelt het wereldberoemde verhaal van Richard Rodgers en Oscar Hammerstein II zich af in en rond Salzburg en kent iedereen de openingsscène met Maria op de alpenweide. Die alpenweide bracht ons als producenten succes en dat geluk gunnen we ook de wintersportpechvogels.”

Goede herinneringen

Coproducent Albert Verlinde van V&V Entertainment zegt: “Ik heb hele goede herinneringen aan de Oostenrijkse bergen. Een jaar geleden waren wij met de hoofdrolspelers in Salzburg om inspiratie op te doen voor de voorstelling. Daar in de bergen is het allemaal begonnen. Daar leerde iedereen elkaar beter kennen en nu zijn we bijna een echte familie! Om de bezoekers op 18 maart ook goede herinneringen te bezorgen en hun leed beetje te verzachten zal de cast na de voorstelling handtekeningen zetten op het gips van de brekebenen.”

Handtekeningen

Uiteindelijk gingen honderd brekebenen even terug in de Alpen. Na afloop van de voorstelling ging een aantal van hen in de Efteling op de foto met de cast. Ook werden er handtekeningen gezet op het gips van de brekebenen (foto). 


© 2009 PARKPLANET – FOTO: EFTELING

Meest bezochte parkprofielen