Draaimolen Duckwasher in Wuze Town

Kinderen tot 7 jaar gratis

Draaimolen Duckwasher in Wuze Town

Phantasialand in Brühl duwt de grens van gratis entree voor kinderen omhoog: het pretpark bij Keulen geeft kinderen tot en met zes jaar gratis entree.

De meeste grote parken in Duitsland, maar ook in Nederland en België, leggen de lat bij vier jaar: tot en met drie jaar hebben kinderen nog gratis entree, daarboven betalen zij een kindertarief of soms zelfs het volwassenentarief. Phantasialand heeft besloten de grens bij zeven jaar te leggen. Vanaf die leeftijd betalen kinderen € 29,50 als ze onder de 1,45 meter groot zijn en anders het reguliere tarief van € 33,50. Voor kinderen die gratis naar binnen willen, is het tonen van een legitimatiebewijs noodzakelijk.  

{googleads right}Nieuwe kinderattracties

Phantasialand biedt dit seizoen diverse nieuwe attracties voor de jeugd. In het themagebied Alt Berlin staan de vliegtuigmolen Bolles Flugschule en het minireuzenrad Bolles Riesenrad. Voor de kleintjes is er ook een nieuwe show, waaraan zij actief kunnen meedoen. Op het meer in het pretpark kunnen gasten verder een tochtje maken in de nieuwe bootjes van Wakobato. Onderweg kunnen zij met waterpistolen schieten op allerlei doelen. 

2009 (c)

Meest bezochte parkprofielen