Kleine Einstein-genieën in Playhouse Disney Live! - Foto: (c) Disney

Kinderhelden in Playhouse Disney

Kleine Einstein-genieën in Playhouse Disney Live! - Foto: (c) Disney

De nieuwe attractie Playhouse Disney Live! in Walt Diasney Studios brengt kinderhelden tot leven.

De interactieve poppenshow voert Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy ten tonele.

Meezingshow

De vrolijke meezing-, klap- en dansshow Playhouse Disney Live! is in de eerste plaats bedoeld voor kleinere kinderen. In het nieuwe theater – dat in het themagebied Production Courtyard ligt, tussen de attracties Stitch Live en Cinémagique – laten poppenspelers de kinderhelden uit het televisieprogramma Playhouse Disney tot leven komen.

{googleads right}Pratend gereedschap

Playhouse Disney is in Frankrijk erg populair bij kinderen van drie tot en met zes jaar. Het bestaat onder meer uit de onderdelen La Maison de Mickey, Les Petits Einstein en Manny et ses Outils, over klusjesman Manny Garcia en zijn pratende gereedschap. Alle figuren uit deze Playhouse-filmpjes komen terug in de nieuwe show. In Nederland is Playhouse Disney amper bekend, maar de Hollandse kleuters zullen zeker Mickey, Minnie, Donald en Goofy herkennen.

Zeepbellen

Playhouse Disney Live! gaat op 4 april 2009 voor het eerst voor het publiek open en wordt meerdere malen per dag opgevoerd. De poppenshow in Walt Disney Studios wordt nog verlevendigd met speciale effecten zoals zeepbellen uit een gigantische bellenblaasmachine. 

© 2009 PARKPLANET – FOTO: DISNEY

Meest bezochte parkprofielen