De markante hoektorens van het Efteling Hotel

Nieuwe torens markeren hotel

De markante hoektorens van het Efteling Hotel

De oprit naar hetEfteling Hotel heeft een nieuwe uitstraling gekregen door twee torens die de entree markeren.

Pardoes hielp de medewerkers van de Bouwdienst bij het plaatsen van de twee zuilen.

{googleads right}Oprijlaan

De zes meter hoge torens, die dezelfde vorm hebben als de markante en zeer herkenbare hoektorens van het hotel zelf, zijn een eerste stap in het verfraaien van het aanzicht van het hotelcomplex. Door de twee zuilen, die binnenkort ook nog worden aangelicht, wordt de oprijlaan naar het Efteling Hotel aan De Horst beter herkenbaar.

Ankerliers

De Efteling is ook nog van plan de antennes op het dak van het hotel aan het oog te onttrekken. Bovendien zullen er vier ankerliers komen op het parkeerterrein, aan de toegangsweg naar het hotel. De ankerliers zijn een soort geharnaste ridders van ruim vier meter hoog die door middel van kabels het ‘luchtkasteel’ aan de grond houden.

De nieuwe torens bij de toegang naar het Efteling Hotel
De nieuwe entreetorens worden geplaatst
 
© 2009 PARKPLANET – FOTO’S: EFTELING

Meest bezochte parkprofielen