Speciale auto's in Bobbejaanland

Cars te keur

Speciale auto's in Bobbejaanland

Op zondag 31 mei 2009 wordt in Bobbejaanland het evenement Cars & Coasters georganiseerd.

De roller coasters van het Vlaamse pretpark gaan die dag samen met vijfhonderd exclusieve auto’s.

{googleads right}Oldtimers

Niet minder dan vijfhonderd stoere wagens zullen op Eerste Pinksterdag in Bobbejaanland te bewonderen zijn, waaronder tunings cars, racewagens, oldtimers en special cars. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, zoals een exclusieve tuning area, een American Classic Parade en een show met een Jet Truck van 15.000 PK.

Verkeerspark

Op de Cars & Coasters-dag zijn de nieuwe BMW Z4 en de Mini Cabrio te bezichtigen. De hele dag zijn er demonstraties met op afstand bestuurbare auto’s en de Belgische politie zet een verkeerspark op. Ook zijn er die dag in Bobbejaanland voorlichtingsstands over veiligheid in het verkeer.


© 2009 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen