De Radja River in Walibi Belgium

De Grote 7

De Radja River in Walibi Belgium

In Walibi Belgium is een wedstrijd van start gegaan rondom de Big 7, de zeven grootste attracties van het pretpark.

Wie zich voor één van de attracties laat fotograferen, de foto op internet plaatst en vervolgens de meeste stemmen weet te halen, maakt kans op een dagje Walibi voor honderd vrienden én een standbeeld.

Emoties

In Walibi Belgium draait het in seizoen 2009 helemaal om de Big 7, de zeven grootste attracties van het park die allemaal hun eigen emoties oproepen. Die emoties – schrik, geluk, verrassing, angst, opluchting, trots, vreugde – heeft het Belgische pretpark gevangen in zeven reclamespotjes en op een speciale website.

{googleads right}Weerwolf

Elk van de zeven attracties staat gedurende één maand van dit seizoen centraal. De aftrap in de maand april is voor De Weerwolf, de enige houten achtbaan in België. De andere attracties die in de schijnwerpers komen zijn Calamity Mine (mijntrein), Vampire (hangende loopingachtbaan), Flash Back (wildwaterbaan met een achterwaartse duik), Radja River (wildwaterbaan met ronde, twaalfpersoons vlotten), Challenge of Tutankhamon (interactieve darkride) en de vrijevaltoren Dalton Terror.

Wedstrijd

Voor elke Big 7-attractie komt een speciaal podium. De bezoekers die zich laten fotograferen op één van de Big 7-podia kunnen deelnemen aan de onlinewedstrijd op internet. Door hun foto te uploaden en het grootste aantal stemmen te ronselen bij familie, vrienden en kennissen maken ze kans om De held van het jaar 2009 te worden. Deze held mag honderd vrienden uitnodigen voor een dagje Walibi Belgium en krijgt zijn of haar eigen standbeeld in het park. 

(c) 2009

Meest bezochte parkprofielen