Opening van eerste La Place in Duinrell

Minister opent La Place

Opening van eerste La Place in Duinrell

Minister Maria van der Hoeven heeft de eerste nieuwe vestiging van La Place in Duinrell geopend.

Restaurantketen La Place, bekend van de V&D-warenhuizen, neemt alle horeca op Duinrell over. Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven opende donderdagavond de eerste nieuwe vestiging op het pretpark. De officiële opening van La Place geschiedde in aanwezigheid van Graaf H. van Zuylen-Van Nijevelt (voormalig directeur en eigenaar Duinrell), Paul Bringmann (directeur van La Place) en Roderick van Zuylen-Van Nijevelt (mededirecteur en eigenaar Duinrell, van links naar rechts op de foto).

{googleads right}Alle catering

Vanuit de nieuwe vestiging zal alle catering voor de jaarlijks bijna 1,4 miljoen bezoekers worden verzorgd. In het pakket zitten onder meer de catering van bezoekers van het park en het Tikibad, de bungalow- en campinggasten en de partylocaties. Alle horecavoorzieningen in het pretpark hebben inmiddels een nieuw uiterlijk gekregen.

Expansie

Voor V&D-dochter La Place is het de eerste stap op de vakantie- en recreatiemarkt. Het bedrijf heeft inmiddels tweehonderd vestigingen in V&D-warenhuizen, langs snelwegen, in winkelcentra en op de stations. De restaurants en food outlets ontvangen jaarlijks 35 miljoen gasten. Bij succes in Duinrell wordt verdere expansie op de recreatieve markt door La Place niet uitgesloten.


© 2009 PARKPLANET – FOTO: DUINRELL

Meest bezochte parkprofielen