Kusafiri Coffee Shop & Bakery

Picknicken in het park

Kusafiri Coffee Shop & Bakery

Uitzonderlijk: in Animal Kingdom in Walt Disney World mag je voortaan picknicken.

Maar alleen uit een gevulde picknicktas die ter plaatse is gekocht.

Legaal picknicken

In de Amerikaanse Disney-parken is picknicken niet toegestaan. Aan de ingang wordt zelfs gecontroleerd of je geen eetwaren mee naar binnen smokkelt. Maar sinds deze week mag er in Animal Kingdom toch legaal gepicknickt worden. Al moet de picknickvoorraad wel in het park worden aangeschaft.

{googleads right}Sandwiches

In het dierenrijk in Disney World zijn twee soorten picknicktassen te koop: een met sandwiches en een met gebraden kippenpootjes of ham. De herbruikbare zakken zijn er in diverse formaten, variërend van drie tot en met zes personen. Naast het hoofdgerecht biedt de picknicktas ook voor elke persoon salades, fruit, een dessert en een flesje mineraalwater.

Picknickplaatsen

In de tas zitten diverse picknickattributen zoals plastic bordjes en bestek. Wie wil picknicken, moet tussen half negen ’s morgens en een uur ’s middags zijn bestelling plaatsen bij de speciale Picnic in the Park-kraampjes bij Guest Relations of het Tusker House Restaurant. Twee uur later kan de picknicktas worden afgehaald bij de Kusafiri Coffee Shop & Bakery. Prijzen voor de sandwichpicknick variëren van $ 24,99 voor drie personen tot $ 48,99 voor een zespersoons lunch. De kip- en hamvarianten zijn enkele dollars duurder. Voor de openluchteters zijn er op verschillende plaatsen in het park picknickplaatsen ingericht.


© 2009 PARKPLANET – FOTO:
RACHEL A.K.

Meest bezochte parkprofielen