Roland Mack (links) met Sarkozy en Merkel

Europese top

Roland Mack (links) met Sarkozy en Merkel

Europa-Park-eigenaar Roland Mack schudde deze week de hand van de twee belangrijkste Europese leiders: Angela Merkel en Nicolas Sarkozy.

Het leek wel een echte Europese top: bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Nicolas Sarkozy ontmoetten Roland Mack van het Europa-Park. De topontmoeting vond plaats in Berlijn, waar de twee staatshoofden net als de pretparkdirecteur te gast waren op een jongerenbijeenkomst waar de goede Duits-Franse betrekkingen werden gevierd.

{googleads right}Grensstreek

Sarkozy sprak tegenover Mack zijn complimenten uit over de vele Franse bezoekers die het park in Rust bezoeken. Hij loofde het bedrijf met de grote rol die het speelt op de arbeidmarkt in de Frans-Duitse grensstreek.

Verstandhouding

Angela Merkel, die al enkele keren in het Europa-Park te gast was, dankte Mack voor de betekenis die zijn onderneming heeft voor de goede verstandhouding tussen de beide landen. Het pretpark zorgde tijdens de bijeenkomst voor een kleurrijk showoptreden met een keur aan internationale artiesten.


© 2009 TEKST: PARKPLANET – FOTO: EUROPA-PARK

Meest bezochte parkprofielen