Prinsessendag 2009 - Foto: (c) Efteling

Prinsessenpracht

Prinsessendag 2009 - Foto: (c) Efteling

Bijna duizend kleine en grote prinsessen overspoelden vandaag de Efteling. 

Ter gelegenheid van Moederdag mochten alle moeders die met hun dochter(s) de stoute schoenen aantrokken en verkleed als prinses naar het park kwamen gratis naar binnen. Voorwaarde was dat de koninklijke hoogheid echt een prinsessenjurk aan had, een kroontje op had en feestelijke muiltjes had aangetrokken.

{googleads right}Prinsessenworkshop

Onder leiding van lakeien deden alle prinsessen mee aan de prinsessenworkshop. Hier oefenden de grote en kleine dames het lopen en dansen als een prinses en het knielen op een koninklijke manier. Na afloop werd het mooiste moeder-dochter prinsessenkoppel bekend gemaakt: de prinsessen Gabriëlla en Angelika uit De Klinge in België. Zij mogen gratis overnachten in de Assepoester Suite in het hotel van de Efteling.

Prinsessendag 2009 - Foto: (c) Efteling


© 2009 PARKPLANET – FOTO’S: EFTELING

Meest bezochte parkprofielen