Fantasypride in Phantasialand

Roze Zaterdag in Phantasialand

Fantasypride in Phantasialand

Op zaterdag 13 juni 2009 wordt in Phantasialand bij Keulen voor de zesde keer Fantasypride georganiseerd.

Deze roze dag staat bol van entertainment, concerten en party’s.

Fantasypride

Tot voor enkele jaren geleden werden er in veel Europese pretparken zogenaamde gay days georganiseerd, naar het voorbeeld van de nog steeds zeer succesvolle roze dagen op grote kermissen. De meeste gay days zijn inmiddels van het programma verdwenen, maar Fantasypride in Phantasialand is één van de twee nog overgebleven gay evenementen. Het andere homospektakel vindt plaats in het eveneens Duitse Heide-Park.

{googleads right}Stöckellauf

Fantasypride in Phantasialand biedt naast de grote attracties van het bekende pretpark ook diverse activiteiten waarnaar de bezoekers kunnen kijken of waar ze zelf aan kunnen deelnemen. Daaronder de komische Stöckellauf – een race op hoge hakken door de Berlijnse ingangsstraat van het park – en de wet T-shirt-wedstrijd.

Party’s

In de wildwestsaloon van het park staat op 13 juni een kleinkunstprogramma gepland, met zang, komedie en travestie. ‘s Avonds is er een concert van de twee overgebleven Weather Girls – één zangeres van het beroemde trio is onlangs overleden – die onder meer hun hit It’s raining men ten gehore brengen. Vanaf tien uur in de avond worden er op twee plaatsen in Phantasialand grote party’s gehouden. Meer informatie op de speciale website van Fantasypride.


© 2009 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen