Taart ter gelegenheid van de 200e Sound of Music - Foto: (c) Parkplanet

Taart voor nr. 200

Taart ter gelegenheid van de 200e Sound of Music - Foto: (c) Parkplanet

Het was feest vandaag in het Efteling Theater. Daar werd het mes gezet in een grote taart ter ere van de tweehonderdste voorstelling van The Sound of Music.

De hoofdrolspelers van The Sound of Music kregen na het matinee een enorme slagroomtaart voorgeschoteld om de tweehonderdste voorstelling in de Efteling te vieren. De musical over gouvernante Maria die de harten steelt van de zeven kinderen uit het gezin van kapitein Von Trapp ging op 28 september in première. Onlangs besloten de producenten om de productie te verlengen tot en met 28 juni. Deze verlenging zorgt er voor dat The Sound of Music de meest succesvolle musical tot nu toe van Efteling Theaterproducties en V&V Entertainment is. In september en oktober zal de musical verhuizen van de Efteling naar de Stadsschouwburg van Antwerpen.

{googleads right}Kids Awards

Tijdens de feestelijke bijeenkomst na de jubileumvoorstelling werd bekend dat Anouk Maas, die Liesl von Trapp speelt, ambassadrice wordt van de Kids Awards die door website Musicalworld zullen worden uitgereikt. De Kids Awards zijn onder meer bestemd voor de beste voorstelling met een kindercast en de beste musical voor families. Bezoekers van Musicalworld.nl kunnen hun stem uitbrengen voor de nieuwe publieksprijs.

Constante kwaliteit

Producent Albert Verlinde van V&V Entertainment keek toe hoe Wieneke Remmers (Maria), Rein Kolpa (kapitein Von Trapp) en de andere spelers de taart aansneden. Volgens Verlinde is The Sound of Music mede dankzij de constante kwaliteit die de cast levert zo’n groot succes. Meteen nadat alle spelers hun slagroomstuk hadden verorberd haastten zij zich terug naar hun kleedkamers voor de avondvoorstelling. 

© 2009 TEKST EN FOTO: PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen