Een testrit met dummy's op de nieuwe achtbaan in Duinrell

Tests in volle gang

Een testrit met dummy's op de nieuwe achtbaan in Duinrell

In de aanloop naar de langverwachte opening van de nieuwe achtbaan in Duinrell worden op dit moment testritten gehouden.

Veertig proefrijders maken aanstaande woensdag voor het eerst een ritje in de nieuwe loopingbaan.

Dummy’s

De nieuwe achtbaan van Duinrell heeft diverse testritten met dummy’s achter de rug (plastic poppen met het gewicht van volwassen bezoekers, foto) en is inmiddels goedgekeurd door de keuringsinstanties. Nu gaan de proefritten met echte gasten plaatsvinden. Na een oproep in de media meldden zich maar liefst zevenhonderd gegadigden voor een spectaculair ritje. Na loting nodigde Duinrell veertig achtbaanfanatici uit om woensdagmiddag samen met partner, vriend of vriendin een reisje in de roller coaster te maken.

{googleads right}Officiële opening

De nieuwe loopingachtbaan, die hoogte heeft van 22 meter en 380 meter lang is, wordt een week later – op woensdag 13 mei – officieel geopend door burgemeester Jan Hoekema van Wassenaar en de ‘Familie Lekker Weg’. Die middag wordt ook de naam van de nieuwe attractie onthuld.

Digitale foto

Vanaf 14 mei kunnen bezoekers zich tijdens de rit in de nieuwe achtbaan van Duinrell laten fotograferen. Voor slechts een euro krijgen ze de foto vervolgens digitaal toegestuurd.


© 2009 PARKPLANET – FOTO: DUINRELL

Meest bezochte parkprofielen