Templo del Fuego in Port Aventura

Vuurtje opgestookt

Templo del Fuego in Port Aventura

Port Aventura heeft de populaire attractie Templo del Fuego weer opengesteld voor het publiek. De vurige show bleef ruim negen maanden dicht vanwege de hoge operationele kosten.

Templo del Fuego is een van de meest geliefde attracties onder gasten van het Spaanse pretpark. De show, waarin twee archeologen in een tempel tussen spectaculaire vuureffecten terechtkomen, werd half juli vorig jaar plotseling afgelast. Het management van het park heeft inmiddels bevestigd dat de hoge kosten om de attractie draaiend te houden de reden van de sluiting waren.

{googleads right}Wens van bezoekers

Port Aventura heeft van de grote pretparken die een internationaal publiek trekken verhoudingsgewijs het meest te lijden onder de economische crisis. Het park trok vorig jaar 3,3 miljoen bezoekers, tegen 3,7 miljoen in 2007. Om te besparen op de operationele kosten werd Templo del Fuego tijdelijk gesloten, tot teleurstelling van veel bezoekers. Om tegemoet te komen aan de wensen van de gasten zijn de deuren van de vuurtempel inmiddels weer geopend.


© 2009 TEKST: PARKPLANET – FOTO: FSTARFOX

Meest bezochte parkprofielen