Dineren in Sharkbait Reef in Alton Towers

Diner diep in de zee

Dineren in Sharkbait Reef in Alton Towers

In het nieuwe zeeaquarium van Alton Towers is een speciale ruimte ingericht waar diners en evenementen gehouden kunnen worden.

De gasten hebben uitzicht op driehonderd tropische vissoorten.

Sharkbait Reef

Eind maart opende Alton Towers het tropische aquarium Sharkbait Reef. Het is een kleinere versie van de bekende Sea Life-aquaria – waarvan er inmiddels dertig zijn – en het heeft officieel de naam Sharkbait Reef by Sea Life meegekregen. Het grote overdekte aquarium is ondergebracht in het piratengebied Mutiny Bay van het Britse pretpark.

{googleads right}Ocean Tank Tunnel

In Sharkbait Reef kunnen de bezoekers de onderwaterwereld ontdekken vanuit een oud schipwrak en een ‘manicure’ krijgen van visjes die de dode huidcellen van de vingers af sabbelen. Speciaal voor evenementen, groepsdiners en congressen heeft Alton Towers een ruimte laten bouwen aangrenzend aan en met uitzicht op het aquarium. Meest bijzondere plek is de tien meter lange Ocean Tank Tunnel. Overdag wandelen bezoekers er door heen, ‘s avonds hebben dinergasten er tijdens hun maaltijd zich op de oceaanbewoners.

 
(c) 2009

Meest bezochte parkprofielen