Alex Majoli en zijn dochter Maria op fotosafari in Disneyland Parijs - Foto: (c) Disney

Door kinderogen

Alex Majoli en zijn dochter Maria op fotosafari in Disneyland Parijs - Foto: (c) Disney

De bekende Italiaanse fotograaf Alex Majoli heeft Disneyland Paris gefotografeerd door de ogen van een kind.

Voor dit project kreeg hij hulp van zijn zesjarige dochter Maria.

{googleads right}Beroemd

Alex Majoli werd beroemd door zijn oorlogsfotografie, door zijn project Hotel Marinum waarbij hij havensteden in de hele wereld op de gevoelige plaats vastlegde en door zijn recente serie One Jump, met springende filmsterren. Majoli’s foto’s kwamen op de covers van onder meer Newsweek, New York Times Magazine en National Geographic.

Fotoavontuur

Zijn laatste fotoavontuur beleefde Alex Majoli met zijn dochtertje Maria. Samen trokken ze Disneyland Parijs in om het pretpark vast te leggen door de ogen van een kind. De rollen waren nu eens omgedraaid: Maria maakte de foto’s en haar 38-jarige vader was de ‘assistent’.

 

© 2009 PARKPLANET – FOTO’S: ALEX MAJOLI EN DISNEY

Meest bezochte parkprofielen