Prinses Diana - Foto: Danny Birchall

Downtown Diana

Prinses Diana - Foto: Danny Birchall

In Downtown Disney, het uitgaansgebied van Walt Disney World, is een tentoonstelling over prinses Diana te bewonderen.

Op de expositie zijn jurken, speelgoed en bruiloftsgeschenken van de populaire prinses te zien.

{googleads right}Staatsportret

Sinds kort heeft Downtown Disney Diana, The People’s Princess, een tijdelijke expositie over de Britse prinses Diana. Op de tentoonstelling zijn honderden koninklijke voorwerpen te zien, waaronder een pop van de prinses, de jurk die ze droeg op haar officiële staatsportret en een zeldzaam porseleinen beeldje van Diana in haar veelbesproken bruidsjurk.

Kensington Palace

Diana, The People’s Princess laat bezoekers beelden zien van haar jeugd, haar relatie met prins Charles, haar leven in Kensington Palace en haar tragische dood in 1997. De tentoonstelling in Walt Disney World is ruim zestienhonderd vierkante meter groot en gehuisvest in een gebouw naast Disney Quest, in Downtown Disney West Side. De expositie over Lady Di is te bewonderen tot en met 30 november 2009.


© 2009 TEKST: PARKPLANET – FOTO: DANNY BIRCHALL
  

Meest bezochte parkprofielen