Toverpapa Johand Brand en zijn gezin - Foto: (c) Efteling

Johan is Toverpapa

Toverpapa Johand Brand en zijn gezin - Foto: (c) Efteling

Johan Brand is verkozen tot Toverpapa 2009. De dertigjarige Brand kreeg bij de Vaderdagactie van de Efteling vierduizend stemmen en de hoogste waardering bij de Toverpapaverkiezing.

Johan Brand kon door zijn uitverkiezing tot Toverpapa samen met zijn gezin en de Grobbebollen genieten van een heerlijk ontbijtje op bed in het Efteling Hotel. Er werden meer dan honderdduizend stemmen uitgebracht voor deze TiTaTovenaar Vaderdagactie.

{googleads right}Pimpen

De Efteling riep kinderen gedurende vier weken op om hun vader te ‘pimpen’ als Tovenaar en de foto te sturen naar een speciale website. Bezoekers konden hier hun stem uitbrengen op de leukste Toverpapa. Alle Toverpapa’s zijn nog tot en met 30 juni aanstaande te bekijken op de website.

Niet zo ziek

Dochter Aylin Nijendijk (5) vindt dat haar papa Johan dé Toverpapa is omdat ‘hij toen ik heel ziek was – ik had leukemie – er altijd voor kon zorgen dat ik me niet zo ziek voelde’. Samen met haar ouders en de Grobbebollen Geeltje en Broer genoot zij van het heerlijke ontbijtje en van een dagje Efteling.

(c) 2009

Meest bezochte parkprofielen