Mega Mindy op de Zomeravonden in Plopsaland - Foto: Plopsa

Sterren vieren de zomer

Mega Mindy op de Zomeravonden in Plopsaland - Foto: Plopsa

Voor de tien zomeravonden die Plopsaland in De Panne op het programma heeft staan, haalt het Vlaamse pretpark alle sterren van Studio 100 uit de kast.

Elke zaterdag van 18 juli tot en met 22 augustus 2009 blijft Plopsaland tot half 11 ’s avonds open. Op het Dorpsplein van het park geeft Merel uit de serie Amika een groot feest en ze brengt elke zaterdagavond een andere gast mee. Elke avond wordt afgesloten met een vuurwerk.

{googleads right}Samson en Gert

Naast de zaterdagse zomeravonden heeft Plopsaland ook nog extra shows geprogrammeerd. In het Groot Theater van het pretpark treden elke weekdag van 20 juli tot en met 21 augustus Samson en Gert op. Het duo wordt vergezeld door de burgemeester.

Mega Mindy

Op de zondagen 26 juli, 2, 9 en 16 augustus is het Mega Mindy Zomeravond, met een avondoptreden van Mega Mindy. De superheldin staat live op het podium en elke Mega Mindy Zomeravond wordt uitgeluid met een vuurwerk. Op 25 en 26 juli, en op 1, 2, 8, 9, 15 en 16 augustus is er speciaal voor de kleintjes de Plopshow, met Kabouter Plop. 


© 2009 PARKPLANET – FOTO:
PLOPSALAND

Meest bezochte parkprofielen