Vader en zoon

Stoere Tovervaders

Vader en zoon

Toverland organiseert op Vaderdag een Stoere Verwendag, met Cadillacs, massages en bijzondere biertjes.

Op 21 juni 2009 wordt in Sevenum een verwendag voor vaders gehouden, met speciale activiteiten voor de papa’s. Op het entreeplein van het pretpark staan indrukwekkende legertrucks en binnen kan men originele Cadillacs uit de late jaren vijftig bewonderen. Vaders kunnen aan de hand van een prijsvraag testen wat zij over deze bolides weten.

{googleads right}Houthakkersshow

Tijdens een houthakkersshow worden in rap tempo de meest uiteenlopende sculpturen gezaagd. Vaders worden uitgedaagd om deel te nemen aan de houthakkerscompetitie, waarmee zij één van deze sculpturen kunnen winnen.

Massages, likeur en bier

Tijdens de Stoere Verwendag in Toverland zullen massage-experts aanwezig zijn die de vaders een nek- of gezichtsmassage geven. Ook voor een bijzonder drankje kunnen de papa’s op 21 juni in Toverland terecht: ze kunnen een kruidenlikeur proeven of nippen aan een van de speciaalbieren die op authentieke wijze gebrouwen zijn. De hele dag worden er ook vers bereide tapas geserveerd.

(c) 2009

Meest bezochte parkprofielen