Het golfbad in Typhoon Lagoon Foto: jmacphoto.com

Je eigen stekkie

Het golfbad in Typhoon Lagoon Foto: jmacphoto.com

In de twee waterparken in Walt Disney World zijn voortaan exclusieve privéplaatsen te huur. Goedkoop is het niet: ruim 250 dollar.

Zowel in Typhoon Lagoon als in Blizzard Beach zijn voortaan privéplekjes te huur, waar families of groepjes tot zes personen zich afgezonderd van het grote publiek kunnen ontspannen. In Typhoon Lagoon heten de exclusieve stekjes Beachcomber Shacks en in Blizzard Beach hebben ze de naam Polar Patios meegekregen.

{googleads right}Comfortabel

Wie zijn eigen privéverblijf huurt, kan beschikken over comfortabele stoelen, handdoeken, eigen kleedcabines en gekoeld water. Een medewerker zorgt ervoor dat de vipgasten het naar hun zin hebben, wijst hen de weg in het waterpark en zorgt voor drankjes en eten, tegen extra kosten.

Vier stuks

Ieder waterpark heeft vier van deze speciale besloten plaatsen. Ze kunnen niet vooraf gereserveerd worden; wie het eerst komt, die het eerst maalt. De kosten voor een zespersoons plekje zijn niet mals: 250 dollar per dag en daar komt nog ongeveer zes procent belasting bij.


© 2009 PARKPLANET
 

Meest bezochte parkprofielen