Wegwijzer naar Pixar Place in de Hollywood Studios - Foto: Matt Witmer

Lamp komt tot leven

Wegwijzer naar Pixar Place in de Hollywood Studios - Foto: Matt Witmer

De beroemde mascotte van de Pixar-tekenfilmstudio’s, de beweeglijke bureaulamp Luxo Jr., woont sinds kort in de Hollywood Studios in Walt Disney World.

De springende bureaulamp is vooral bekend geworden van het logo van Pixar, dat voorafgaand aan elke film te zien is. De mascotte heeft een plek gekregen op Pixar Place in de Hollywood Studios. Aan dat plein is ook de attractie Toy Story Midway Mania gelegen, gethematiseerd naar één van de meest succescolle Pixar-films. De bijna twee meter hoge Luxo-animatronic danst op de muziek en reageert op de bezoekers van het pretpark. 

Logo Pixar

© 2009 TEKST: PARKPLANET – FOTO: MATT WITMER

Meest bezochte parkprofielen