Sprookjespopconcert op het podium op de Speelweide - Foto: (c) Efteling

Ook zomerse vrijdagen

Sprookjespopconcert op het podium op de Speelweide - Foto: (c) Efteling

Naast de traditionele zomeravonden op zaterdag programmeert de Efteling in 2009 ook zes zomerse vrijdagen.

De zeven zomeravonden op zaterdagen in juli en augustus waarop de Efteling tot middernacht geopend is en waarbij bekende artiesten optreden zijn al jaren een klapper. Het Kaatsheuvelse pretpark probeert dat succes nu uit te breiden door voor het eerst ook Zomerse Vrijdagen te organiseren.

{googleads right}Sprookjespopconcert

Op de zes vrijdagen in de Zeven Mijls Zomer biedt de Efteling twee keer per dag, om 15.00 en om 18.00 uur, optredens voor de hele familie op het grote podium op de Speelweide. Deze zomerse optredens starten met het Efteling Sprookjespopconcert met de favoriete Sprookjesbosbewoners en daarna aanstekelijke liedjes van TiTaTovenaar.

Topact

Aansluitend volgt er een wisselende topact. Op vrijdag 24 juli komen Lisa, Amy & Shelley, winnaars van het Junior Songfestival, naar Kaatsheuvel. Op 31 juli treedt Jim op, op 7 augustus Nick & Simon, op 14 augustus KUS en op 21 augustus Thomas Berge. Op vrijdag 28 augustus tenslotte is Whatever, de 2009-winnaar van X factor, te gast in de Efteling


(c) 2009

Meest bezochte parkprofielen