dlp frans bauer in teacups

Bauer is ‘breaking news’

dlp frans bauer in teacups

Het geslaagde bezoek van Frans Bauer en zijn gezin aan Disneyland Paris is voor de grote roddelbladen breaking news.

Voordat Frans Bauer in september aan zijn tour door Nederland en België begint, had de Brabantse volkszanger nog vier dagen vrij om te ontspannen. Hij deed dat samen met zijn gezin in Disneyland Parijs. Bauer was enthousiast over zijn uitstapje: “We hebben een supervakantie gehad! Ik had maar vier dagen vrij, dus we genoten volop.”

Privé

Voor de Nederlandse roddelbladen was het bezoek van familie Bauer aan Disneyland groot nieuws. In Privé vertelt Frans dat Disneyland misschien nog wel leuker is dan Spanje. “De jongens zongen in koor dat ze naar Mickey wilden. Mariska en ik vonden het allemaal goed. Dit is misschien nog wel leuker dan Spanje omdat je echt iets onderneemt en wél met je gezin bezig bent. Het is alleen jammer dat je niet een duik in de zee kunt nemen.”

Party

Roddelblad Party opent zelfs met de Bauers in Parijs. Ook in dat blad niets dan lof voor de parken bij Parijs: “Disneyland moet je één keer in de zoveel tijd doen. We hebben het er enorm naar onze zin gehad en komen zeker weer terug. Lekker ouderwets van alles genieten en de boel even op stelten zetten. Heerlijk!”, juicht Frans in Party.

{googleads right}Huwelijksreis

Vorig jaar was de familie Bauer ook al te gast in het resort bij Parijs, toen voor hun huwelijksreis. Frans: “De kinderen zijn inmiddels weer een jaartje ouder. Christiaan gaat nu zelfs al met mij in de snellere attracties.” Voor de kleine Lucas is het uiteraard het eerste bezoek. “Ook al is hij nog maar drie maanden oud, we merken dat hij op liedjes in de winkeltjes en attracties reageert als we daar met de kinderwagen naar binnen lopen. Verder slaapt hij natuurlijk veel”, aldus moeder Mariska.

Grootste kind

“Ik ben in Disneyland het grootste kind”, verklaart Frans als hij vertelt over alle attracties die ze hebben gedaan. Op hun lijstje konden als snel favoriet Big Thunder Mountain, de Mad Hatter Teacups en Dumbo the Flying Elephant worden afgevinkt. Op Main Street ontmoetten Frans, Mariska en de kinderen Mickey Mouse. Vlakbij het Kasteel van Doornroosje was Frans erg onder de indruk van Belle, de prinses uit Beauty and the Beast. Van alle shows en parades was Minnie’s Party Train, waarin alle Disney-figuren langs komen rijden voor een handtekening, de favoriet. “Vooral Frans Junior vindt Disney-figuren als Buzz Lightyear fantastisch. Hij heeft zijn handtekeningboekje al bijna helemaal vol”, aldus vader Frans.


© 2009 PARKPLANET
 

Meest bezochte parkprofielen