plopsa anubis 13pers

Eénderde komt voor Anubis

Ruim éénderde van de bezoekers aan Plopsaland geeft aan naar De Panne te zijn gekomen voor de nieuwe achtbaan Anubis the Ride.

Maar liefst 34 procent van de gasten van Plopsaland geeft te kennen dat zij naar het pretpark komen voor Anubis the Ride. Daarmee is de nieuwe achtbaan – die naar negentig kilometer per uur schiet in twee seconden en bovendien drie loopings maakt – meteen de meest geliefde attractie van Plopsaland.

Favorieten

In ochtendkrant Het Nieuwsblad onthult Plopsa-woordvoerder Filip Loos welke attracties het populairst zijn: Anubis the Ride steekt met 34 procent met kop en schouders boven de andere belevenissen uit. Achtbaan De Draak wordt door tien procent van de gasten als favoriet aangewezen, wildwaterbaan De Boomstammetjes en darkride Het Bos van Plop ieder door acht procent. Wildwatervaart SuperSplash en achtbaan Vleermuis weten ieder zes procent van de stemmen te vergaren.

© 2009 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen