APS Reuzenrad Main street 12 Parkplanet

Slagharen breidt uit

APS Reuzenrad Main street 12 Parkplanet

Attractiepark Slagharen heeft de vernieuwingsdrift te pakken.

Verving het Overijsselse pretpark afgelopen jaar al veel oude vakantiehuisjes voor nieuwe bungalows, deze week kondigde het management aan ook buiten de grenzen van het bestaande terrein nieuwe verblijfseenheden te gaan bouwen.

Bungalowpark

Attractiepark Slagharen gaat ten oosten van het pretpark, en naast verblijfspark Wigwamwereld, een nieuw bungalowpark aanleggen. De vakantiewoningen voor zes personen worden twee-aan-twee gebouwd, zodat grote families of groepen kunnen beschikken over een recreatieverblijf voor twaalf personen. Slagharen verwacht enkele tientallen bungalows te gaan bouwen.

{googleads right}Thema

Het thema van het nieuwe bungalowpark wordt, net als bij van het pretpark, het authentieke Amerika van rond 1850. De huizen zullen worden gethematiseerd als ouderwetse hooischuren en op het terrein komt wellicht een kinderboerderij.

Op termijn

Volgens directielid Angelique Klar is nog niet duidelijk wanneer de uitbreidingsplannen werkelijkheid worden. In regionale krant De Stentor zegt Klar dat de expansie ‘op termijn’ zal worden gerealiseerd. “Nog niet deze winter. Misschien het jaar daarop. Maar de plannen liggen er.”  

© 2008 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen