plopsa indoor bumba show 11pers

290 Kilometer fietsen

plopsa indoor bumba show 11pers

Met een fietstocht van Hasselt naar Coevorden wordt de start van de bouw gevierd van het eerste Nederlandse Plopsaland.

Bekende Vlamingen fietsen naar Drenthe om daar de eerste steen voor het overdekte pretpark af te leveren.

{googleads right}Bekende Vlamingen

Medeoprichter van Studio 100, eigenaar van de Plopsa-parken, Hans Bourlon brengt de allereerste steen voor Plopsa Indoor Coevorden per fiets naar Noord-Nederland. Hij wordt daarbij terzijde gestaan door bekende Vlamingen als Jean-Marie Pfaff, Louis Talpe (Toby uit Mega Mindy) en de Vlaamse minister-president Kris Peeters. De eerste minister van Vlaanderen zal de eerste vijftig kilometer met Bourlon meefietsen.

Eerste steenlegging

De bouw van het eerste Nederlandse Plopsa-park is reeds van start gegaan. Het nieuwe overdekte themapark wordt gevestigd naast Center Parcs De Huttenheugte in Coevorden. Plopsa viert de start van de bouw met een symbolische eerstesteenlegging. Hans Bourlon vertrok op woensdag 9 september vanuit Plopsa Indoor Hasselt richting Coevorden, een fietstocht van ruim 290 kilometer. Het startsein werd gegeven door Studio 100-kopstuk Gert Verhulst. Bourlon verwacht een dag later in Drenthe aan te komen, waar hij zal worden ontvangen door televisiepresentator Jochem van Gelder. Plopsa Indoor Coevorden opent op 30 april 2010 de deuren.


© 2009 PARKPLANET 

Meest bezochte parkprofielen