Claire van der Weegen (links) en Tessa Maessen na de contractondertekening.

Contract Villa Pardoes verlengd

Claire van der Weegen (links) en Tessa Maessen na de contractondertekening.

Villa Pardoes en Attractiepark Toverland hebben op maandag 21 september 2009 officieel vastgelegd dat hun magische samenwerking wederom een jaar voortgezet zal worden.

Jaarlijks trakteert Toverland alle gasten van Villa Pardoes op een gratis bezoek aan het park. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er jaarlijks zo’n 400 gezinnen met een kind dat een ernstige, mogelijke levensbedreigende ziekte heeft nóg meer kunnen genieten van de vakantie van hun leven!

{googleads right}Betoverende samenwerking

De samenwerking tussen Villa Pardoes en Attractiepark Toverland kent zijn oorsprong al in 2001, toen het attractiepark haar deuren opende. In het kader van de opening van het park, doneerde Toverland al € 2.500,00 aan de stichting. “Toverland vindt dat Villa Pardoes een prachtig initiatief nastreeft. Door deze unieke samenwerking hoopt Toverland dat de gasten van Villa Pardoes een onvergetelijke dag in het attractiepark kunnen beleven, waarbij het ziek zijn eens even niet centraal staat.”, aldus Tessa Maessen, marketingmedewerker van Toverland. Claire van der Weegen, Vrijwilligers- en Activiteitencoördinator van Villa Pardoes: “Wij zijn ontzettend blij dat deze samenwerking wederom voortgezet kan worden. Doordat Toverland geschikt is voor het héle gezin en toegankelijk is bij alle weersomstandigheden, is het park een fantastische aanvulling op alles wat wij in de Villa aan de gasten aan kunnen bieden. Immers willen wij ze de vakantie van hun leven bezorgen!”. 

Villa Pardoes

Kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten al jaren van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. De organisatie viert volgend jaar zelfs haar 10-jarig jubileum. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Acht vakantiehuisjes met thema’s zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space vormen samen een sprookjesachtig slakkenhuis, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is. Een herinnering die blijft, wat er in de toekomst ook gebeurt.

Een gratis verblijf van de gezinnen in Villa Pardoes kost natuurlijk geld en moet dan ook gefinancierd worden. Het adopteren van het verblijf van acht gezinnen gedurende een week kost zo’n € 16.000,-. Ook kunnen bedrijven het verblijf van één gezin adopteren, hetgeen € 2.000,- kost. Voor € 25,- per jaar kan men particulier donateur van Villa Pardoes worden. Voor informatie over donateurschap of inzamelingsacties www.villapardoes.nl.

2009 (c) Foto: Toverland

Meest bezochte parkprofielen