Daten in de achtbaan

Onder het motto Love is a roller coaster organiseert Alton Towers de hele maand september 2009 Speed dating-evenementen.

Wat is er leuker dan daten in een snelle achtbaan als Rita, Queen of Speed of Spinball Whizzer moet Alton Towers hebben gedacht toen ze speciale Speed dating-dagen bedacht voor alleenstaande bezoekers. Gasten die op deze dagen aansluiten in de singles line van diverse attracties worden aan elkaar gekoppeld en kunnen samen de attractie beleven.

{googleads right}Hoog adrenalineniveau

Volgens het management van het Britse attractiepark zorgt het verhoogde adrenalineniveau ervoor dat mensen open staan voor het leggen van contact. Het samen meemaken van een spannende attractie verlaagt de drempel tussen mensen. Bovendien zou de korte tijdsduur waarin het contact moet worden gelegd bijdragen aan het succes ervan.

Romantische momenten

Met het speciale Speed dating-evenement denkt Alton Towers een gat in de markt te hebben gevonden. Volgens het pretpark zijn de uitdagende attracties een garantie voor romantische momenten samen. Deelnemen aan het Speed daten in een roller coaster kost ongeveer dertig euro.

2009 (c) Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen