Roodkapje opent beurs

Roodkapje heeft op 14 september 2009 samen met Efteling-directeur Bart de Boer de handelsdag op de Amsterdamse beurs geopend.

Om stip negen uur sloegen zij op de gong en kom de werkdag in het beursgebouw beginnen.

{googleads right}Prominente personen

De traditie om een vooraanstaande gast de beursdag bij NYSE Euronext te laten openen is sinds maart in ere hersteld. Veel prominente personen en organisaties uit de samenleving gingen De Boer voor als gonggast, onder andere de burgemeester van Amsterdam Job Cohen en een aantal bestuurders van beursgenoteerde bedrijven.

Handelstraditie

Bart de Boer van de Efteling pleitte ervoor de mooie handelstraditie van de gong in stand te houden. “Ik vond het een eer om de gong te slaan en wil hiermee laten zien dat zelfs op de beurs sprookjes bestaan.” 


14-9-2009 (c) Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen