Trouwen in volle vaart

Het was een bijzondere dag om te trouwen: 9 september 2009. Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar: 09-09-09.

Als dan ook nog de plek waar het jawoord gegeven wordt speciaal is, wordt de trouwdag een dag om nooit te vergeten.

{googleads right}Brullen

De Duitse Carolin en Florian gaven elkaar het jawoord in de grootste houten achtbaan van Europa, de Colossos in Heide-Park in Soltau. “Je moet het jawoord echt brullen, daarbij past geen verlegenheid of twijfel”, zei bruid Carolin na afloop van de turbulente rit. En daarna lachend: “Het hele park was onze getuige”.

Heidenhof-kapel

In het Heide-Park kunnen bruidsparen in allerlei attracties trouwen; elke dag, niet alleen op 09-09-09. Dat kan, net zoals Carolin en Florian, in de Colossos, maar ook sportief in de Schweizer Bobbahn of verfrissend in een van de wildwaterbanen. Wie het liever wat rustiger en romantischer wil houden kan terecht in de Heidenhof-kapel aan de rand van het Heide-Park.


2009 (c) Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen