Update voor Star Tours

De twee Star Tours-attracties in de Verenigde Staten – in Disneyland en Hollywood Studios – krijgen een update.

In 2011 zal het ritje in de Star Speeders voortaan in 3D plaatsvinden.

Effecten

The Disney Company kondigde aan dat de populaire simulatierit Star Tours, geënt op de film Star Wars, een upgrade gaat krijgen. De nieuwe film zal in 3D zijn en bekeken moeten worden met een speciaal brilletje. Daarnaast komen er diverse effecten in de capsule (de Star Speeder) waarin de bezoekers de Star Tours-attractie beleven.

{googleads right}Gesloten

Om de ombouw tot Star Tours II mogelijk te maken gaat de attractie zowel in Disneyland Anaheim als in de Hollywood Studios in Walt Disney World in Florida in oktober 2010 dicht. In 2011 zal de vernieuwde attractie heropenen. Er zijn geruchten dat er diverse films worden gemaakt, waardoor de bezoeker vaak een totaal andere rit kan meemaken. Verwacht wordt dat Star Tours II ook naar Disneyland Parijs zal komen, waar een Star Tours-attractie is in het themagebied Discoveryland.


© 2009 TEKST: PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen