Word wrattenprinses

Heksen hebben wratten, kinderen soms ook. Avonturenpark Hellendoorn is op zoek naar de wrattenprins en -prinses 2009.

Die mogen samen met Kim-Lian van der Meij het Halloween-festijn in het pretpark gaat openen.

Gespuis

Avonturenpark Hellendoorn is de hele maand oktober omgetoverd tot Heksendoorn, een paradijs voor heksen, vogelverschrikkers en ander gespuis. Heksen hebben altijd een wrat en dat hoort ook bij ze. Voor kinderen hoeft een wrat er niet bij te horen: er zijn middeltjes waarmee hand- en voetwratten snel behandeld kunnen worden.

{googleads right}Finalisten

Samen met het wrattenmiddel WratWeg gaat het Avonturenpark op zoek naar kinderen die één, twee, drie of misschien nog wel meer wratten hebben. Wie denkt de meeste wratten van Nederland te hebben, maakt kans de wrattenprins(es) van het jaar te worden. De drie finalisten worden uitgenodigd om op 3 oktober samen met de hele familie naar Hellendoorn te komen, waar het festijn Heksendoorn van start gaat.

Ballonvaart

De winnaar wordt niet alleen in het zonnetje gezet, maar ontvangt ook een prijzenpakket, bestaande uit WratWeg, seizoenpassen voor Avonturenpark Hellendoorn voor het hele gezin en een ballonvaart voor vier personen. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen zich per e-mail aanmelden voor de wedstrijd Wrattenprins(es) 2009. Zet in je mail hoeveel wratten je hebt en stuur een foto van jezelf mee. De drie finalisten krijgen persoonlijk bericht. 


2009 (c) Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen