Halloween festival in Europapark

Griezelen in Europa-Park

Halloween festival in Europapark

Tijdens de laatste weken van dit seizoen wordt ook in Europa-Park Halloween gevierd.

Naast diverse shows en een parade van spoken en andere monsters wacht er voor de bezoekers van het park in de week van 24 oktober tot 1 november nog een extra hoogtepunt.

Halloween

Sinds 25 september is het park (al voor de 11de keer) in Halloween sfeer gebracht. Met  ‘gasten’ uit de onderwereld, griezelige bomen, skeletten, geluidseffecten, spookachtige verlichting en meer dan 150.000 pompoenen gaat Europa Park de bezoekers de stuipen op het lijf jagen. 

{googleads right}Verdwenen piraten

Op diverse plaatsen in Europa-Park vinden Halloween specials plaats. Zo is er voor de moedige bezoeker een spookkelder waar ’verdwenen’ piraten ronddwalen en wordt er een griezelige film gedraaid in de Magic Cinema 4D. Aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen terecht bij een Halloween show met de Euromaus. Aan het eind van de dag vind dan nog de Parade plaats met meer dan 80 griezels. Hier aansluitend is er in de laatste week van het seizoen nog een extra hoogtepunt.

Mysteria 2009

In deze ‘Halloween-Festival-Week’ vind iedere avond op het festivalterrein de openlucht show “Mysteria 2009 – Castillo Mystico” plaats. Het belooft een spannende show te worden met adembenemend entertainment, spectaculaire licht en laser effecten en uniek vuurwerk.

2009 (c) Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen