Postzegel Futuroscope

Het Franse postbedrijf La Poste heeft een speciale postzegel uitgebracht van Futuroscope. 

De zegels worden uitsluitend via het Franse park verkocht en hebben een zeer beperkte oplage.

{googleads right}Gelimiteerde oplage

Verzamelaars van bijzondere postzegels moeten snel naar het Franse Futuroscope of naar de parksite, want daar zijn in een gelimiteerde oplage postzegels te koop die speciaal voor het futuristische park zijn gemaakt. De postzegels zijn bedrukt in de huisstijl van Futuroscope en te koop in velletjes van tien. Elk velletje bevat ook nog een grote sticker van de postzegel en kost 14,90 euro.

Brief

In totaal zijn er slechts zeshonderd velletjes gedrukt. De postzegels worden dus een echt collectors item. Wie ze liever wil gebruiken: in Frankrijk kunnen de zegels op een brief tot twintig gram worden geplakt. Normaal gesproken moet er in Frankrijk 56 cent op zo’n envelop. De velletjes met zegels zijn ook verkrijgbaar via de webwinkel van het park. 

2009 (c) Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen