bg sesamstraat koekiemonster 10pers

Snelle rit met Grover

bg sesamstraat koekiemonster 10pers

De bekende figuren uit Sesamstraat komen in Busch Gardens wonen.

In het attractiepark bij Tampa opent een nieuwe zone die gethematiseerd is rond karakters als Grover, Pino, Elmo, Koekiemonster en Bert en Ernie uit de wereldwijd bekende televisieserie.

Familieachtbaan

In de lente krijgt Busch Gardens Tampa nieuwe inwoners: de ook in Nederland en België bekende figuren uit Sesamstraat komen naar het park. Ze krijgen er een eigen themagebied: Safari of Fun. In het speciale Sesamstraat-land komen attracties die vooral kinderen zullen aanspreken. Eén van de opvallendste is Air Grover, een familieachtbaan met Grover in het eerste karretje.

{googleads right}Safari Go-Round

Naast de junior achtbaan krijgt Safari of Fun ook de wildwaterrivier Zoe-Patra & the Hippos of the Nile, de zweefmolen Rosita’s Djembe Fly-Away en de kleurrijke draaimolen Elmo’s Safari Go-Round.

Waterspeeltuinen

Op warme dagen kunnen de kleine gasten zich vermaken in de waterrijke speelhoeken Oscar’s Swamp Stomp en Bert & Ernie’s Water Hole. De waterspeeltuinen staan vol met sproeiers, fonteinen en emmers waaruit water valt.

3D-film

Naast de Safari of Fun gaat in het theater van Busch Gardens de driedimensionale film Sesame Street presents Lights, Camera, Imagination! draaien. Bezoekers van het pretpark aan de westkust van Florida kunnen bovendien ontbijten of lunchen met Pino – die in de Verenigde Staten geel is en daar Big Bird heet – en de andere karakters uit Sesamstraat in een openluchtrestaurant. 


(c) 2010

Meest bezochte parkprofielen