Tour door Toverland

Toverland gaat rondleidingen voor senioren verzorgen.

De 55-plussers kunnen tijdens een wandeltour een kijkje nemen achter de schermen van het Limburgse attractiepark.

{googleads right}Verzoeken

“Senioren zitten niet altijd verlegen om een razendsnelle lancering in de Booster Bike mee te maken”, stelt Lian Lempens, hoofd van de marketingafdeling van Toverland. “55-Plussers hebben echter wel belangstelling voor het reilen en zeilen in ons park, zo blijkt uit de vele verzoeken die wij afgelopen jaar hebben ontvangen. We willen graag invulling geven aan deze verzoeken en de senioren meenemen in het verhaal achter de schermen. Geen regulier parkbezoek met de (klein)kinderen, maar een presentatie inclusief rondleiding, die zowel qua prijs als aanbod tegemoet komt aan de vraagstelling.’’

Gidsen

Onder leiding van directeur Caroline Maessen, zelf een enthousiast spreekster, zijn enkele tientallen Toverland-medewerkers gecoacht en opgeleid tot gidsen. Zij zullen in de rol van gastheer en -vrouw de groepen geïnteresseerde 55-plussers tijdens het programma begeleiden.

Door de week

Het ‘Achter de schermen’-arrangement voor senioren is alleen op doordeweekse dagen te boeken en niet in de vakanties. Voor de presentatie en de rondleiding worden groepen samengesteld van minimaal twintig personen.


© 2009 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen