Cd van The Sound of Music

Bij aanvang van het tweede seizoen van The Sound of Music in het Efteling Theater is een Nederlandstalige cd gepresenteerd met liedjes uit de musical.

Zanger Marco Borsato overhandigde het album ten overstaan van een volle zaal aan de cast van The Sound of Music.

Tweede seizoen

The Sound of Music is voor het tweede seizoen te bewonderen in het theater bij de Efteling in Kaatsheuvel. De musicalklassieker blijft daar tot en met 31 januari. Vorig jaar werden er 250 voorstellingen in Theater de Efteling opgevoerd, en bezochten 200.000 gasten de musical.

{googleads right}Album

Ter gelegenheid van het tweede seizoen werd een cd gemaakt met Nederlandstalige versies van de liedjes uit The Sound. Het schijfje werd vandaag officieel aan de cast overhandigd door Marco Borsato. Hoofdrolspelers Wieneke Remmers en Rein Kolpa namen, gadegeslagen door de zeven kinderen uit het gezin Von Trapp, het album in ontvangst.

Liedteksten

De cd is bijzonder omdat er twee liedjes op staan die wel in de oorspronkelijke musical van Rodgers en Hammerstein zaten, maar de wereldberoemde film niet haalden. In het Nederlands heten die songs Zo bloedt de liefde dood en Wat kan het je schelen? De Nederlandse liedteksten zijn van de hand van Allard Blom.

Nieuwe actrices

In de voorstellingen van The Sound of Music die tot en met eind januari in de Efteling in Kaatsheuvel worden opgevoerd spelen twee nieuwe actrices mee. Alexandra Alphenaar, bekend als Ronja Huygens uit Goede Tijden Slechte Tijden, speelt de rol van de oudste dochter Liesl. Inge Ipenburg, ook bekend uit GTST als de gemene Martine Hafkamp, is de nieuwe barones Elsa.

(c) 2009

Meest bezochte parkprofielen