Schip van eBay

Entertainment-manager Ingo Reichstein van Heide-Park heeft zijn slag geslagen op eBay. Op de veilingsite kocht hij de 72 jaar oude kotter Lühesand, die dienst zal gaan doen als piratenschip in het Duitse pretpark.

De oude dame ziet er nu nog wat verwaarloosd uit, maar ze wordt helemaal opgeknapt en zal dan dienst gaan doen in het piratenland van het Heide-Park. Het ruim twaalf meter lange en vier meter brede schip werd aangeboden op veilingsite eBay, waar het door manager Ingo Reichstein werd gekocht.

{googleads right}Splash Battle

Het schip zal als decorstuk gaan dienen bij de nieuwe show Bucht der Totenkopfpiraten die in het komende seizoen in het park wordt opgevoerd. Het piratenrijk van Heide-Park krijgt ook een nieuwe attractie: een Splash Battle met als titel De Slag om ToPiLauLa.

(c) 2009

Meest bezochte parkprofielen