Souvenir bekroond

Het Sprookjesboom Theater van de Efteling, een pluchen speelgoedtheatertje compleet met podium, theatergordijnen en vijf vingerpoppetjes, is bekroond.

Het speelgoedtheater ontving in Las Vegas de IAAPA Souvenir Award in de categorie Best Toy.

{googleads right}Las Vegas

De Souvenir Award – een initiatief van de IAAPA, de internationale overkoepelende organisatie op het gebied van attractieparken – werd in Las Vegas in ontvangst genomen door commercieel directeur Carin van Berkel. De Efteling is het enige attractiepark op het Europese vasteland dat in 2009 de prestigieuze Souvenir Award won. Andere prijzen gingen naar Legoland in Engeland voor hun Lego-schaakbord en Busch Gardens in het Amerikaanse Williamsburg voor  het beste T-shirt.

Vingerpoppen

Het Sprookjesboom Theater van de Efteling stimuleert kinderen een eigen avontuur te verzinnen met de hoofdrolspelers Draak, Wolf, Heks, Roodkapje en Assepoester. In het theatertje zijn deze hoofdrolspelers als vingerpoppetjes bijgevoegd.

(c) 2009

Meest bezochte parkprofielen