Nieuwe generatie

Disneyland Paris maakt in 2010 plaats voor de nieuwe generatie sterren.

Prinses Tiana, Buzz Lightyear, Rémy, Stitch, vanaf april regeren de jongste tekenfilmsterren van Disney over de parades en shows in de twee attractieparken bij Parijs.

{googleads right}Toy Story Playland

Van 2 april 2010 tot eind maart 2011 is de nieuwe generatie Disney-sterren het thema in Disneyland Park en de Walt Disney Studios. Eén van de hoogtepunten wordt het nieuwe Toy Story Playland, dat in de zomer van 2010 zijn poorten zal openen in de Disney Studios.

Prinses Tiana

In het Jaar van de Nieuwe Generatie ligt de aandacht vooral op Disney- en Pixar-films als Lilo & Stitch, Toy Story, Ratatouille, Finding Nemo, Cars en Monsters. Ook de nog te verschijnen animatiefilm The Princess and the Frog (De prinses en de kikker) staat komend jaar in de schijnwerpers. Hoofdrolspelers prinses Tiana en prins Naveen krijgen een plekje in de dagelijkse Parade of Disney Dreams in Disneyland Park. Alle andere nieuwe generatie-sterren vergezellen Minnie Mouse in haar feestelijke trein.

Ratatouille

Rémy en Emile uit de film Ratatouille zullen in een eigen raceauto meerijden in de parade Disney’s Stars ‘n’ Cars in Walt Disney Studios. De hoofdrolspelers uit Monsters & Co. gaan in het filmpark handtekeningen uitdelen.

© 2009 TEKST: PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen