dlp shoppen 09pp hoofdfoto

Shop till you drop

dlp shoppen 09pp hoofdfoto

In Disneyland Paris bevinden zich bijna driehonderd winkels. Geen wonder dat het resort één van de leukste shopping-paradijzen van Europa is.

Marne-la-Vallée, het gebied waar Disneyland Parijs ligt, is een waar walhalla voor shopping-liefhebbers. De winkels in de twee Disney-pretparken bieden de meest fantasierijke presentjes en souvenirs. Bovendien zijn in de onmiddellijke nabijheid van Disney een grote overdekte shopping mall en een outlet centrum.

Geschenken

Wat je ook zoekt: in en om Disneyland Parijs vind je het allemaal! Knuffels, kleding, beeldjes, schilderijen, huishoudelijke producten, boeken, cd’s, tuinmaterialen, noem maar op. In Disneyland Park en de Walt Disney Studios hebben de tientallen boetieks de meest uiteenlopende geschenkjes. Naast de parken ligt Disney Village met ook nog eens verschillende ruime winkels.

Shopping mall

Vijf minuten van de parken vandaan ligt het Centre Commercial, een overdekte shopping mall met 140 zaken. Vlak daarnaast, in La Vallée Village, bieden negentig bekende modemerken hun overtollige kleding aan met tientallen procenten korting. Tel daarbij nog een woonboulevard, een bouwmarkt en een tuincentrum op, en je hebt één van de grootste en meest gevarieerde winkelcentra van Europa.

> Lees hier alles over shoppen bij Disneyland Paris!

 

Meest bezochte parkprofielen